Tjenester

Hjemmebesøk

Det enkleste for alle parter er som oftest at vi kommer på besøk.
Da kan vi se med egne øyne hva slags utstyr du har, og det er lettere å forstå problemene dine.

Hjelp til lite datakyndige

En av målgruppene for data-support er de noe mindre datakyndige.

Virus

Mistenker du virus, eller annen skadelig programvare, så kan vi hjelpe deg og søke etter, og fjerne disse.
I en del tilfeller vil det allikevel være nødvendig å formatere pc (slette alt innhold), og å installere windows på nytt. Dette er den sikreste måten å bli kvitt problemene på.

Video-overvåkning

Vi installerer kamerasystemer, både innvendig og utvendig kamera, til bedrifter, og til boliger. Vi kan tilby enklere (billigere) systemer, og profesjonelle systemer.
Ta kontakt for tilbud.

Alarm, Innbrudd- og Brann-varsling

Vi selger og monterer alarmsystemer (innbrudd og brannalarm) fra Norges største alarmselskap, Verisure.

Ta kontakt for tilbud!
 

Sette opp nytt datautstyr

Har du fått ny PC, printer, mobil, eller lignende?
Vi hjelper deg å komme i gang. F.eks. ved å installere nødvendige programmer på pcen.

Personvern

Mange i våre tider er med grunn usikre på hvor sikre filene deres er, og for den sakens skyld, hvor sikre de selv er på nett. Kan noen se hva du gjør på nett? Kan noen se bildene dine?
Vi kan hjelpe deg å øke sikkerhetsnivået ditt.
Vi kan hjelpe deg å finne programmer som sikrer mot at tastetrykk blir avlest.
Vi kan hjelpe deg å hindre skadelig programvare og script på internettsider.
Vi kan hjelpe deg å øke din anonymitet på nett.
 

Slettede filer

Hvis du har kommet i skade for å slette filer så kan disse ofte finnes igjen, men ikke alltid. Dersom det er lenge siden du har slettet filene, og du har brukt PCen mye i mellomtiden, så kan det være meget vanskelig å finne filene tilbake.

 Dersom filene er spesielt verdifulle for deg bør du vurdere å ta med harddisken til et sted som spesialiserer seg på denne typen arbeid. Kan kan koste mye, men disse bedriftene har også den største muligheten for å redde dine data.

Vi kan gjøre en enkel analyse av harddisken som du har slettet filene fra, og i mange tilfeller kan mange av filene (kanskje alle) finnes igjen.

Sikker sletting av data

En slettet fil er nødvendigvis ikke særlig vanskelig å finne igjen. Det kan være så lett som at den ligger i papirkurven. Har du tømt papirkurven? Filene kan allikevel finnes. Dersom det er snakk om sensitivt materiale, så bør filene slettes på en sikker måte. Dette innebærer at de skrives over så mange ganger at det originale innholdet ikke lenger kan finnes.

Sikker destruering av lagringsmateriell

For å være helt sikker på at filene dine er borte for alltid, så bør også lagringsmaterialet (f.eks. harddisk) ødelegges. Lagringsmaterialet kan sendes til oss, eller vi kan komme til dere og utføre destrueringen på stedet.D

Kjøpe nytt datautstyr

Vi kan komme med råd, bli med i butikken, og hjelpe til å finne det datautstyret som dekker ditt behov. Mange av de store kjedene vil helst selge deg det produktet som gir selger mest bonus, men som ikke nødvendigvis er det mest fornuftige kjøpet. Vi kan hjelpe dere å finne de produktene som er riktig for dere.

Reparasjon

Vi driver ikke med reparasjon av PCer. Må komponenter i PCen din byttes ut, så må det tas et annet sted.D

Gjøre det for deg

Mange dataproblemer, eller oppgaver, er nokså enkle å utføre, så ved besøk kan vi vise deg hvordan du kan gjøre det selv neste gang. Dersom du ikke har interesse av dette, så kan vi gjøre oppgavene for deg. Noen vet for eksempel ikke hvordan de overfører bilder fra kamera til pc, og de "vil bare ha bildene flyttet". Og det er greit. Vi flytter bildene. Ingen opplæring nødvendig.